Porodica

Porodica 4 epizoda

Aslan i Devin nađu se na rubu prekida nakon što njihova veza zapadne u slijepu ulicu. Kada se konačno suoče s osjećajima kojima ne mogu odoljeti, neizbježno je da se pomire. Par čini prve korake prema braku. No, Devin ima i uvjet protiv pripremljenog predbračnog ugovora. Jedan veliki uvjet.

Iznenadna vijest o vjenčanju izazvala je burne reakcije na farmi. Suočena sa svojim najvećim strahom, Hulija koristi svoj najjači adut da spriječi ovo vjenčanje, Džihana, koji je uvjerio Devin da kod nje ide na terapiju dok su ona i Aslan bili razdvojeni. Nema sumnje da će Džihan biti jedan od najvažnijih gostiju na ovom vjenčanju.

S druge strane, Ibo pokušava dominirati u obitelji koristeći ranjivost na farmi kao izgovor. Shvativši da ga je Aslan prevario, Ati se suočava s Aslanom. Sada su i Ibo i Ati bombe za Aslana s izvučenim upaljačem.
I na kraju… Na imanju Sojkan zasviraju bubnjevi i trube! Dok Devin i Aslan spajaju svoje živote, neočekivani događaj na vjenčanju dovodi Devin u tamu obitelji Sojkan, čiji je ona već dio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button