Porodica

Porodica 3 epizoda

Porodica sažetak epizode 3:
Nakon Devinovog prijedloga, Aslan i Devin odlučuju da se bolje upoznaju. Kriza na farmi pretvara Aslana sa potencijalom kod Devin. Nemili događaj koji će se dogoditi sljedeće noći upoznaje Devina sa mračnom stranom Aslana. Iako su događaji naveli Aslana i Devina da dovedu u pitanje svoju vezu, oboje ne mogu da se suprotstave jedno drugom.

Saznavši da se Ati dogovorio sa İboom za dokumentarni projekat, Aslan preduzima akciju da prekine partnerstvo dua, što izaziva rat. Uz Hülyino tajno vodstvo, Devin dočekuje neočekivanog posjetitelja u svojoj klinici: Univerzum. Razlog ove posjete ostavlja Devin na rubu velike odluke. Džihan treba psihologa.

Hülya, koja je svjesna ponude za brak, ima sastavljen bračni ugovor za Aslana i Devin kako bi zaštitila svoju porodicu. Dok ga ovaj ugovor dovodi licem u lice sa Aslanom. S druge strane, on će natjerati Aslana da preduzme mjere predostrožnosti za ovaj brak. Međutim, ova mjera, koja će uništiti sve vrijednosti u koje Devin vjeruje, stavila je vezu para na veliki ispit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button